Kelebihan

Penjanaan Borang Yang Mudah

Pelbagai borang yang kompleks dibina dengan cara mudah. Fungsi drag & drop membolehkan staf bukan teknikal membina borang yang memenuhi spesifikasi mereka yang sentiasa berubah mengikut keperluan semasa.

img
img

Proses Aliran Kerja Fleksibel

Proses aliran kerja untuk perkhidmatan online organisasi anda boleh terus dipadankan dengan fleksibel pada borang yang dijana. Ini membolehkan sebarang kelulusan atau pemantauan pada setiap serahan yang diterima.

Laporan Analisis Data Tersedia

Laporan analisis data serahan untuk setiap borang dan proses yang dihasilkan boleh dilihat dengan mudah dengan masa nyata dalam satu papan pemuka yang ringkas dan mudah difahami. Malah staf sendiri boleh menetapkan laporan yang dikehendaki.

img
Ciri Kami

Ciri-Ciri Utama

img

Sekuriti Tinggi

Sekuriti data anda berikan jaminan keutamaan tertinggi. Infrastuktur tersedia mematuhi Pematuhan PCI DSS turut dilengkapi enkripsi SSL dan perlindungan serangan DDoS.

img

Pelayar Cloud

Borang anda disimpan di pelayar cloud yang mempunyai 99.9% uptime. Ia mempunyai banyak redundansi, berkeselamatan & ketersediaan tinggi.

img

Patuh Kriteria MAMPU

BORANG tersedia mematuhi semua kriteria-kriteria Government Online Services yang telah ditetapkan oleh MAMPU

img

Kemas dan Teratur

Borang anda panjang? Pisahkan borang anda kepada beberapa bahagian mengikut langkah-langkah yang sesuai. Borang anda akan menjadi lebih kemas.

img

Fungsi Drag & Drop

Hasilkan borang sepantas dengan pantas menggunakan fungsi drag & drop. Anda tidak perlu tahu koding untuk membina borang, proses malah satu sistem yang lengkap.

img

Notifikasi E-mel

Anda boleh menetapkan e-mel notifikasi dihantar setiap kali serahan diterima dari pengguna. Notifikasi juga boleh dihantar untuk tujuan pengesahan atau ulasan.

img

Proses Aliran Kerja

Proses aliran kerja boleh ditetapkan pada borang anda samada ia untuk tujuan rujukan, ulasan atau kelulusan. Staf juga boleh mengurus tugasan kerja dengan mudah.

img

Statistik & Analisa

Anda boleh memantau setiap serahan anda dengan statistik dan analisa data yang tersedia. Malah laporan ini boleh diolah secara dinamik mengikut keperluan anda.

img

Pengurusan Peranan

Peranan dinamik boleh dibina mengikut struktur organisasi dan proses kerja. Akses khusus dan paparan tersendiri boleh diberikan mengikut peranan.

img

Integrasi Laman

Semua borang yang sudah siap dihasilkan boleh boleh terus diintegrasikan di mana-mana laman sedia ada termasuk WordPress, Drupal, Joomla, atau CMS lain.

img

Eksport Data

Data-data serahan yang diterima boleh dieksport dengan mudah ke pelbagai format seperti Excel & CSV. Eksport ke pangkalan data lain juga boleh dilakukan secara automatik

img

Paparan Responsif

Sama ada borang anda di akses di desktop, telefon atau mana-mana peranti, paparan borang akan tetap kelihatan kemas, cantik dan mesra pengguna.