Tentang Kami

Awards Winning Digital Solutions

10

tahun pengalaman dalam pembangunan aplikasi digital

Ditubuhkan pada tahun 2007, kami mempunyai pengalaman luas dalam pembangunan aplikasi digital. Kami amat memahami cabaran berkenaan revolusi digital yang dihadapi oleh pelbagai organisasi, baik awam mahupun swasta. Kami bekerjasama dengan anda untuk menukarkan cabaran ini menjadi peluang dan membangunkan penyelesaian digital yang memenuhi keperluan dan kesesuaian anda. Kami percaya pengalaman interaktif terbaik datang dari pemikiran reka bentuk yang terbaik dan penggunaan teknologi yang inovatif. Hasil kerja kami telah membuktikan yang ianya adalah sangat tepat.

img
BORANG?

Apa itu BORANG?

BORANG adalah kaedah teknologi borang dalam talian. Kaedah teknologi ini adalah cara yang baik untuk mengumpulkan maklumat dari pengguna yang melawat dan menggunakan halaman web anda.

Borang secara dalam talian ini juga cekap kerana ia dapat mengurangkan penggunaan kertas dan analisis sangat mudah untuk untuk dilakukan. Anda juga akan dapatkan keputusan analisis tersebut secara cepat dan tepat.

Dengan menggunakan BORANG ini, anda boleh membuat online poll, kaji selidik secara dalam talian, dan setiap kali maklumat yang dimasukkan oleh pengguna akan secara automatik disimpan di dalam pangakalan data.

img

Kecemerlangan Organisasi Anda Adalah Matlamat Kami

Bersama ke arah organisasi digital yang lebih cekap dan efisyen